[ mályvacukor ]

gyerekek, gyerekek. ez kérlek szépen titeket egy BNHA FANFICI DEBÜT 
ami arról szól, hogy Todoroki meg Deku nagyon bae-k és szeretik egymást, szóval egy kis őszi cukiságot csöpögtetek az esős hétköznapokba.
lektorálásért ezer hála az imádnivaló larának. ❤

Deku a világ legpompázatosabb kiskutyás bögréjét fogdosta a kezében és közben elmélkedett azon, hogy mennyi időbe telik is egy költözés. Mármint, érezte legbelül, hogy nem olyan könnyű, mint ahogy a filmekben felgyorsított montázzsal mutatják, de azért mégis. Fogalma sem volt arról, hogy ennyi nyűg és fejfájás az egész. 
- Csinálni szeretnék neked omlettet. - Todorokin egy igénytelenül elnyűtt barna pulóver és festékfoltos kertésznadrág érdekes kombinációja mutatta, hogy mennyire kezdi telibe szarni az egészet. - De remélem tudod, hogy nincs hozzá erőm.
 - Azt is tudom, hogy ez egy burkolt megjegyzés arra, hogy csináljak neked omlettet. - Deku a fiú lábai közé kínlódta magát, háttal. Úgy döntött, hogy érdemes lenne arányosan megosztani a pokrócot. Szóval egy olyan alakzatba szerencsétlenkedték magukat, ahol mind a ketten viszonylag melegben lehetnek, a mályvacukrokban gazdag kávé sem borul ki és Midoriya egészséges mértékben feküdhet kedvese mellkasára. 
- Anyukám holnap jön. Lehet, hoz nekünk omlettet, ha megkérem. - Todoroki a fiú hajába mélyesztette ujjait, finoman simogatta. 
- Az én anyukám is holnap jön - Deku kuncogott picit -, annyira átlátható, hogy megbeszélték.
 - Láttad, hogy együtt voltak túrázni múlt héten? Nagyon gáz, istenem. - Todoroki sóhajtott, de szája sarka felfelé ívelt. A szívük mélyén nagyon boldogok voltak, amiért ekkora spanciba kerültek a szüleik. 
- Szerintem annyira édesek.
 - Annyira nem, mint te. - Tudod, hogy már több, mint egy éve együtt vagyunk, szóval nem kell flörtölnöd. 
- A tényeket elmondani nem flörtölés. 

Midoriya nagyon szerelmes volt abba a ténybe, hogy Todoroki mennyire meg tudott neki nyílni, hogy mennyire közvetlen tud most már lenni vele. Szerette, ahogy reggel egymás mellett kelhetnek, ahogy félig odaégett pirítósokat esznek, ahogy összekeverik a pólóikat (oké, ez csak néha fordult elő, hiszen ő sokkal alacsonyabb volt, mint párja, de a mosás nem férfimunka). Bár egyáltalán nem rég kezdtek el együtt élni, és még sok hiánya volt a teljes összeköltözésnek, mégis tudták, hogy nagyon jó helyen vannak.

Megjegyzések

  1. "esős hétköznapokba"
    szóval, pesten közben kitört a mad max
    de a cukiság megmaradt

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése